TURİSTİK

  • En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
  • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
  • Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Afganistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • Davetiye
  • Şirketin imza sirküleri fotokopisi
  • Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi
  • Vergi Levhası Fotokopisi
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.
  • Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
  • Kimlik fotokopisi
  • Uçak ve Otel Rezervasyonları
  • Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

TİCARİ

  • Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Afganistan baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
  • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
  • Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • Şirketin imza sirküleri fotokopisi
  • Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi
  • Vergi Levhası Fotokopisi
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.
  • Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
  • Kimlik fotokopisi
  • Uçak ve Otel Rezervasyonları
  • Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
VISA APPLICATION
Name - Surname: *
Phone: *
E-Mail:
Business Name: